IMAMO DOBITNIKE Evo koga vodimo na utakmicu Podravka Vegete i Krim Mercatora

916
Cilj nam je drugi krug Lige prvakinja, poručio je danas na konferenciji za medije trener Rukometnog kluba Podravka Vegeta Zlatko Saračević uoči nove subotnje utakmice na domaćem terenu.

Po jednu ulaznicu za subotnju utakmicu osvojili su Saša MarđetkoFilip VečenajLidija ČesiLucija SinjeriIvan Pintar. Čestitamo!

Sretni dobitnici ulaznice mogu podići u redakciji Drave.info i Radio Drave u West centru (Domžalska 3, na katu) danas do 18 sati ili u subotu do 13 sati.

U trećem kolu natjecanja u Koprivnicu stiže slovenski Krim Mercator – ekipa koja je dva puta osvojila Ligu prvakinja, koja je tri puta u pet godina igrala finale natjecanja i koja se u njemu već deset godina kontinuirano natječe.

Zlatko Saračević. Snimila Nela Carek.

No, naše se cure, kaže trener Zlatko Saračević, nikoga ne boje:

– U desetom i jedanaestom mjesecu svaka utakmica je povijest. Nema tu važnije ili manje važne utakmice. Svaka nam je bitna, nama je to dva boda, no niti nam je ova ključna, niti je gotova priča ako, ne daj Bože, izgubimo. Ne krijemo da nam je cilj drugi krug gdje Podravka nije bila deset godina, ali idemo tekmu po tekmu.

Dejana Milosavljević. Snimila Nela Carek.

Što se tiče sastava, zasad su upitne Elena Popović koja je ozlijeđena na utakmici protiv Dalmatinke te Ana Turk koja ima problema s okom.

Dejana Milosavljević svjesna je da ih čeka teška utakmica:

– Mislim da će nam publika biti osmi igrač i htjela bih zahvaliti ljudima što toliko vjeruju u nas te što su prepoznali naš rad. Svakoj igračici san je igrati Ligu prvakinja i mi u tome uživamo, veselimo se svakoj novoj utakmici i novom dokazivanju.

Miranda Tatari-Šimunović. Snimila Nela Carek.

Inače, ulaznica za utakmicu više nema. Iz kluba mole navijače da u dvoranu dođu što prije kako se ne bi stvarala nepotrebna gužva te napominju da za nadolazeću utakmicu ulaznicu mora imati i dijete.

– Koprivnicom vlada rukometno ludilo. Gušt je živjeti u ovom gradu i biti u ovom klubu u ovim vremenima. Želja nam je bila popularizirati rukomet i mislim da smo u tome uspjeli. Osim što je dvorana puna, moram reći da je mnogo upita od roditelja koji bi svoje djevojčice upisali na rukomet – ponosno je istaknula sportska direktorica Podravka Vegete Miranda Tatari-Šimunović.

Susret s Krim Mercatorom počinje u subotu u 18 sati.

Ispred dvorane, ali i u dvorani vas ponovno očekuju iznenađenja glavnog sponzora – prehrambene kompanije Podravka, slatka i slana iznenađenja, ali i navijački rekviziti.