Utorak, 29. listopada 2024.

TRAŽI SE BORDI Tisuću kuna nalazniku psa, vlasnica: Mislim da su ga ubili, ići ću na policiju

Na području Novigrada Podravskog prije nekoliko dana nestao je pas pasmine Border Collie. Crno-bijele je boje, oko vrata ima crvenu ogrlicu s metalnom kopčom, a odaziva se na ime Bordi.

S obzirom na to da se već danima ne vraća kući, njegova vlasnica Marina Ferenčić sumnja da ga je možda ubio jedan od susjeda:

– Sve više mislim da ga je ubio jedan susjed koji se prijetio početkom godine da će to učiniti. Djeca i ja ćemo učiniti sve da doznamo istinu. Plakati su polijepljeni, obavijestili smo veterinare i sve nadležne. No, nitko u selu nije ništa vidio. Upravo zato i sumnjam da je ubijen i to da bi se mojoj obitelji napakostilo zato što zbrinjavamo napuštene seoske životinje. Zar je moguće da živimo među ubojicama pasa? U šoku smo svi. Ne dobijem li neku informaciju ili se pas ne pojavi, ići ću na policiju prijaviti sumnju u kazneno djelo spram životinje.

Unatoč sumnjama u to da Bordi više nije živ, Marina se nada da još uvijek luta selom. Poštenom nalazniku zato nudi nagradu od tisuću kuna, a s bilo kakvim informacijama možete se javiti na broj mobitela 095/569-00-55.

Ustupila Marina Ferenčić.
Slušaj uživo
zatvori