Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

Završeno je asfaltiranje ceste te proširenje vodovoda i kanalizacije u Herešinu

Gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić obišao je jučer radove na rekonstrukciji Školske ulice i Ulice Darka Ozmeca u koprivničkom prigradskom naselju Herešin.

Riječ je o radovima na asfaltiranju ceste te proširenju vodovoda i kanalizacije.

– Prvo i osnovno, zahvalio bih se predsjedniku Mjesnog odbora Herešin Ivanu Lončariću te mještankama i mještanima Herešina koji su doista pružili podršku i suradnju u ovim projektima. Do sada tamo asfalta nije bilo, a sada imamo 480 metara novoasfaltirane površine. Plus, završeni su radovi na vodovodnoj i kanalizacijskoj mreži – rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Vrijednost radova je oko 1 milijun i 350 tisuća kuna, a osim spomenutog, asfaltirano je i parkiralište te prilazna cesta prema mrtvačnici Mjesnog groblja.

– Imali smo dosta prigovora i kritika da nema pristupne ceste tako da je i to riješeno. Uz to smo napravili i samo parkiralište kod mrtvačnice. Mislim da taj objekt sada ima punu funkciju, punu prometnu povezanost i da će nam olakšati sam prometni pristup, pogotovo jer se bliži blagdan Svih svetih, ali i sigurnost svih onih koji će posjećivati groblje u Herešinu s obzirom na to da su ljudi iz navike do sada stajali na cesti.

Vrijednost radova oko mrtvačnice je 150 tisuća kuna.

Izvor: Mišel Jakšić (Facebook).
Izvor: Mišel Jakšić (Facebook).
Izvor: Mišel Jakšić (Facebook).
zatvori