Petak, 26. travnja 2024.

PROMJENA NA KLUPI Rukometaši Koprivnica-Noe imaju novog trenera

Koprivnički rukometaši izrazito su loše ušli u novu sezonu Druge hrvatske rukometne lige Sjever, nakon sedam odigranih kola nalaze se na 12. mjestu prvenstvene tablice sa samo jednom pobjedom i čak šest poraza.

Povodom loših rezultata, sada već bivši trener Branko Krajačić u dogovoru s upravom kluba odlučio je napustiti mjesto trenera Koprivnica – NOE.

Na njegovo mjesto dolazi Koprivničanac Filip Turk, profesor tjelesne i zdravstvene kulture u Srednjoj školi Koprivnica.

Ustupio Filip Turk.

– Nakon raskida suradnje s RK Podravkom ubrzo je došao poziv od RK Koprivnica NOE. Nakon kraćeg razmišljanja i razgovora u obitelji, odlučio sam prihvatiti poziv. Iako su planovi bili drugačiji, vezano uz privatni život, u razgovoru s obitelji složili smo se da se takva prilika ne propušta. Što se tiče igračkog kadra koji mi je na raspolaganju vidi se da je ekipa mlada i nedovoljno iskusna za drugoligaško takmičenje, ali dečki imaju potencijala, uz uvjet da redovito treniraju, poboljšaju svoje sposobnosti i podignu kvalitetu igre na višu razinu. Ovom prilikom želio bih zahvaliti Upravi na ukazanom povjerenju kao i bivšem klubu RK Podravka na suradnji u proteklih pet godina – rekao je novoizabrani trener Koprivnica-NOE, Filip Turk.

Turk će svoju premijeru na klupi Koprivnica-NOE imati već ove subote, kada koprivnički rukometaši gostuju kod Sesveta 2 u sklopu osmog kola Druge HRL Sjever.

zatvori