Petak, 26. travnja 2024.

Predstavljeni turistički projekti u prekograničnom području

U srijedu, 3. listopada 2018. godine, Grad Koprivnica, u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom – Županijskom komorom Koprivnica, u prostorijama HGK predstavio je turističke projekte u prekograničnom području.

Tom prilikom predstavljeni su projekti ATDS i njegov nasljednik ATDS II, projekt Muzejski trg koji u sebi sažima muzejsku, urbanističku i turističku regeneraciju najstarije gradske jezgre, a obuhvaća obnovu Muzeja grada Koprivnice, obnovu Kuće Malančec, obnovu neobarokne kuće s početka 19. stoljeća kao i dovršetak uređenja najstarije koprivničke ulice, Esterove ulice zatim projekt obnove zgrade Muzeja grada Koprivnice te projekt revitalizacije bedema.

Predstavljanju aktualnih turističkih projekata u Gradu Koprivnici prisustvovali su i partneri iz Mađarske točnije iz Agencije za razvoj i koordinaciju Jezera Balaton koji su tom prilikom predstavili regiju jezera Balaton kao i njihove planove i projekte.

Predstavljanje turističkih projekata u prekograničnom području održano je u sklopu aktivnosti projekta ATDS II koji sufinancira Europska unija.

zatvori