Petak, 26. travnja 2024.

SPEKTAKL U DVORANI Liga prvakinja ponovno je u Koprivnici, dolaze Zaprešić Boysi i YouTuberi, a sprema se i veliki vatromet

Nova europska utakmica Podravka Vegete, ovoga puta u Koprivnici protiv mađarskog Győra, bit će pravi spektakl za publiku u gimnazijskoj sportskoj dvorani. Tome svjedoči i činjenica da su ulaznice za utakmicu – razgrabljene.

Osim same utakmice, ponovno će nastupiti Zaprešić Boysi s novom himnom RK Podravke, a pred punim tribinama snimat će se i video spot za nju. Dolaze i neki od najpoznatijih hrvatskih YouTubera koji će se družiti s publikom, a nakon utakmice nebo nad Koprivnicom osvijetlit će veliki vatromet.

YouTuberi će biti pred dvoranom već od 16 sati, družit će se s fanovima, a imat će i zanimljive nagradne igre. Snimat će i spot za himnu Podravke u kojem će sudjelovati i mlade Podravkine igračice.

Gošće iz Mađarske nisu nimalo bezazlene protivnice; riječ je o četverostrukim europskim prvakinjama. – Znamo tko dolazi, od deset top igračica svijeta osam ih igra u Győru – naglasio je trener Podravka Vegete Zlatko Saračević na presici uoči utakmice. – To je dream team i mi smo realni u tome. Nema euforije, znamo svoj cilj i moramo odigrati najbolju utakmicu dosad.

U Podravki očekuju zaista brojnu publiku. – Najbolji poziv javnosti bila je pobjeda nad Thüringerom, a rezultati se već sada vide jer su ulaznice planule – rekla je sportska direktorica kluba Miranda Tatari Šimunović.

– Atmosfera je izvanredna, a djevojke su sve spremnije, no o tome koliko ovaj uspjeh znači govori i sama činjenica da nam se javljaju tvrtke koje žele sponzorirati klub koji je ovoliko napredovao – istaknula je predsjednica Nadzornog odbora kluba i članica Uprave Podravke Ljiljana Šapina.

Utakmica počinje u nedjelju u 18 sati i 45 minuta u sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović u Koprivnici. Zbog velikog interesa iz kluba pozivaju navijače da dođu što ranije.

Ulaznica za utakmicu više nema, dvorana će biti ispunjena do posljednjeg mjesta. Zato će, prema najavama iz kluba, ulaznice za sljedeću utakmicu (protiv Krima) biti dostupne već početkom sljedećeg tjedna, odmah nakon objave na službenim stranicama RK Podravke.

zatvori