Subota, 27. srpnja 2024.

NE SLUTI NA DOBRO Koprivnica ostaje bez popularne KC lige?

U Koprivnici se ove zime možda neće održati jubilarna deseta sezone popularne KC lige, malonogometnog prvenstva rekreativaca i veterana s područja grada i okolice.

Ove subote trebao se odigrati kvalifikacijski turnir na kojem bi se u KC ligu priključila jedna ekipa (zbog toga što je momčad Sedme sile odustala od natjecanja). Kako saznajemo od organizatora, za kvalifikacijski turnir prijavile su se dvije ekipe, Autolimarija Krešo te Restoran Zrinski. Međutim, planirani turnir neće se održati, a ako KC liga ipak starta, prijavljene ekipe odmah će ući u natjecanje.

KC ligu u dvorani Srednje škole organizira Koprivnička udruga za rekreativni sport, ali oni u ovom trenutku još ništa ne žele komentirati. Doznajemo tek da je uz Sedmu silu još jedna ekipa odustala od natjecanja – Mavik.

Ipak, neslužbeno smo doznali da je došlo do poteškoća vezanih uz korištenje dvorane Srednje škole. Pregovori o korištenju dvorane Srednje škole između članova Koprivničke udruge za rekreativni sport i ravnateljice Manuele Gregurić još su u tijeku, a sve bi trebalo biti jasnije početkom sljedećeg tjedna.

zatvori