Utorak, 21. svibnja 2024.

IDEALNA MOMČAD Antun Marković igrač kola, Zvonimir Šarlija u najboljih jedanaest

Nogometaši Slaven Belupa Antun Marković i Zvonimir Šarlija našli su se, u izboru dnevnog lista Sportske novosti, u idealnoj momčadi devetog kola Hrvatski Telekom Prve lige, pohvalili su se na službenoj stranici kluba.

Svoja mjesta u najboljih jedanaest zaslužili su svojom igrom na gostovanju kod Rijeke na Rujevici prošle nedjelje gdje je Slaven remizirao rezultatom 0:0. Valja istaknuti da je vratar Antun Marković proglašen i igračem kola te je za svoju prezentaciju zaradio maksimalnih 20 bodova što ga trenutno čini desetim u ukupnom poretku za najboljeg igrača lige.

Što se tiče naše momčadi, Marković ima 20 bodova, Gordana 15, a Šarlija 4. Prvi u poretku je Lokomotivin Kastrati s 38 bodova.

– Drago mi je što sam pomogao svojoj momčadi na Rujevici da ostvari pozitivan rezultat. Odličan je osjećaj biti proglašen igračem kola, ali to je u ovom trenutku manje bitno jer smo svi zajedno koncentrirani na utakmicu protiv Istre u subotu. Nadam se da ćemo odigrati odličnu utakmicu i osvojiti sva tri boda – rekao je vratar Slaven Belupa Antun Marković.

zatvori