Subota, 27. travnja 2024.

DOLAZI GORICA Ivković: Susret će biti velik izazov, pobjeda donosi gornji dio tablice

Nogometaši Slaven Belupa ove će nedjelje odmjeriti snage s Goricom u 11. kolu Hrvatski Telekom Prve lige.

Farmaceuti u susret ulaze kao šesti na prvenstvenoj ljestvici s 12 osvojenih bodova, četiri manje od nedjeljnog protivnika.

– Veselim se nedjeljnoj utakmici jer, po svemu ono što sam vidio u ovih dva tjedna kada je bila pauza i ako je trening onaj koji daje sliku momčadi, uvjeren sam da su igrači maksimalno koncentrirani i motivirani i da jedva čekaju utakmicu s Goricom. Susret će biti velik izazov i za njih i za nas jer pobjeda donosi gornji dio tablice. Mislim da imamo kvalitetu, mislim da smo dobro iskoristili ova dva tjedna i da smo sada jači za barem deset posto što se tiče razumijevanja igre, razumijevanja suradnje i što se tiče agresivnosti koja bi trebala biti ključ uspjeha. Agresivnost moramo dizati iz utakmice u utakmicu kako bismo bili sve bolji. Respektiramo Goricu i njihove rezultate, ali vjerujemo u svoje kvalitete i mislim da smo spremni odigrati najbolju utakmicu do sada – rekao je trener Slaven Belupa Tomislav Ivković za službene internetske stranice kluba.

Bit će to drugi međusobni susret ovih dviju momčadi ove sezone. Prvi je u Velikoj Gorici završio rezultatom 3:3.

– To je bio početak prvenstva. Igrali smo u nemogućim uvjetima po nesnosnoj vrućini. Nismo se međusobno poznavali, ni Gorica ni mi, i nedjeljna utakmica bit će potpuno različita od te. Priprema za nju će biti potpuno drugačija, ali će opet sve ovisiti sve o igračima na samom terenu – kazao je Ivković.

Koprivnički prvoligaš u nizu je od tri utakmice bez poraza: remiji s Rudešom i Rijekom te pobjeda nad Istrom, no, kaže Ivković:

– Nizovima se ne zamaram. Gledam i razmišljam samo o onoj idućoj utakmici i o igri koja mora biti sve bolja i bolja jer donosi rezultate i bodove.

Nedjeljna utakmica između Slavena i Gorice igrat će se s početkom u 15 sati. Blagajne na stadionu Ivan Kušek Apaš otvorit će se u 13 sati, a prvih 50 kupaca karte dobit će majice Slaven Belupa.

zatvori