Petak, 26. travnja 2024.

Mrtav pijan s djecom u autu zabio se u stablo, intervenirali i vatrogasci

Dvije odrasle osobe i dvoje djece ozlijeđeno je u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer u Glogovcu, doznajemo iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Prometna nesreća dogodila se oko 18:30 sati u Vinogradskoj ulici, a skrivio ju je pijani vozač Opela koprivničkih registracija. 33-godišnjak je vozio u smjeru Koprivničke ulice i zbog neprilagođene brzine sletio je s ceste na travnatu površinu i zabio se u stablo.

Automobil se pritom zapalio, a požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe grada Koprivnice.

Osim vozača, u prometnoj nesreći lakše tjelesne ozljede zadobili su 52-godišnji suvozač te dječaci rođeni 2009. i 2010. godine. Vozaču je u krvi izmjereno 2,01 promila alkohola i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

A u trenutku kad su policijski službenici obavljali očevid, pristupio im je vidno pijani muškarac rođen 1992. godine. Počeo ih je vrijeđati i omalovažavati, a pošteđeni nisu ostali ni sumještani koji su to promatrali.

U jednom trenutku pijani 26-godišnjak nasrnuo je na dvojicu muškaraca. Policijskim službenicima odbio je dati osobnu iskaznicu i počeo se udaljavati pa je na kraju prisilno odveden u policijsku postaju na triježnjenje. Protiv njega je pokrenut optužni prijedlog.

zatvori