Petak, 11. listopada 2024.

Korisne tribine za umirovljenike i osobe starije životne dobi diljem županije

Županijski Savjet za umirovljenike i osobe starije životne dobi povodom Međunarodnog dana starijih osoba organizira tribine pod nazivom ‘Pravna, zdravstvena i socijalna zaštita umirovljenika i osoba starije životne dobi’.

Sudionici tribine dobit će savjete o pravima iz sustava socijalne skrbi koja se odnose na osobe starije životne dobi, informacije o mirovinskom sustavu i mirovinskoj reformi te mogućnostima i prednostima informatičkog opismenjavanja starijih osoba.

Moderator tribina bit će predsjednik Županijske skupštine i predsjednik Savjeta za umirovljenike i osobe starije životne dobi Željko Pintar:

Snimio Marko Posavec.

– Ove teme su od životnog značaja za nas umirovljenike pa ih molim da dođu na zakazana savjetovanja kojima ćemo i obilježiti i naš dan. Čestitam vam Međunarodni dan starijih osoba sa željom da ga provedete u ugodnom društvu. Svima vama dug i lijep život, puno zdravlja i obiteljske sreće.

Tribine će biti održane u sva tri grada – u Koprivnici 1. listopada u Domu za starije i nemoćne, u Đurđevcu 2. listopada u zgradi INE, a u Križevcima 3. listopada u Udruzi umirovljenika. Sve tri tribine počinju u 11 sati.

Slušaj uživo
zatvori