Petak, 26. travnja 2024.

VIDEO: JOSIP MAĐARIĆ Prvi čovjek Tehničara na Radio Dravi: Cilj nam je ući u novooformljenu ligu i dodatno razviti infrastrukturu

Branitelj naslova Četvrte hrvatske nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, Tehničar iz Cvetkovca, sjajno je ušao u novu sezonu.

U prvom kolu nove prvenstvene sezone u gostima su pobijedili Podravac iz Virja rezultatom 3:1, a proteklog vikenda na domaćem terenu svladali su rivala Radnik-Križevce. U uzbudljivoj i napetoj utakmici, Tehničar je slavio 2:1 i upisao drugu uzastopnu pobjedu na otvaranju sezone.

Povodom dobrog ulaska u sezonu, ali i lijepe sportske priče koja se odvija u Cvetkovcu, gost na Radio Dravi bio je glavni čovjek Tehničara, Josip Mađarić.

Snimio Marko Posavec.

– Prije šest godina krenuli smo u priču o novom Tehničaru, naša vizija je bila da igramo ligu koja je kvalitetnija od županijske razine. U tome smo uspjeli, a ove sezone nam se otvara prigoda da postignemo rezultatski iskorak i da se plasiramo u novooformljenu Treću hrvatsku nogometnu ligu Sjever u kojoj bi nastupali klubovi iz sjeverne Hrvatske. Ta liga bi bila po mjeri mnogim klubovima, a mi tu gledamo svoju priliku kako bi se rezultatski i infrastrukturno još više razvili – rekao je Mađarić.

Osim što je voditelj projekta Nogometnog kluba Tehničar Cvetkovec, Mađarić je i član Uprave Nogometnog kluba Slaven Belupo.

– U Slaven Belupu je ključno pitanje ambicija. Klub mora odrediti želi li napraviti iskorak prema europskim natjecanjima ili želi nastaviti raditi kao do sad, a to je da klub bude stabilan prvoligaš. Prije svega, treba imati na umu da Slaven sa svojim financijskim proračunom ne može konkurirati vodećim klubovima hrvatskog nogometa – rekao je Mađarić.

Snimio Marko Posavec.

Tehničar ovog vikenda igra treće prvenstveno kolo, odlazi na gostovanje u Berek gdje će igrati protiv tamošnjeg Tomislava.

– Tomislav je jedna tipična domaćinska ekipa, igra defenzivan nogomet na igralištu koje je skraćenih dimenzija. Mi u svaku utakmicu idemo po pobjedu, pa tako i u ovoj očekujem pozitivan rezultat – zaključio je Mađarić.

Cijeli intervju možete pogledati na snimci u nastavku.

Glavni čovjek NK Cvetkovca Joža Mađarić u eteru Radio Drave govori o trenutnom stanju u klubu i planovima.

Posted by Drava.info on Tuesday, September 4, 2018

 

zatvori