Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Slaven Belupo poražen od Lokomotive

Nogometaši Slaven Belupa u sedmom su kolu Hrvatski Telekom Prve lige upisali poraz na Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš. Bolja je bila Lokomotiva rezultatom 2:5.

Trener Tomislav Ivković u odnosu na prošlotjednu utakmicu protiv Intera napravio je tek jednu izmjenu, David Puclin zauzeo je mjesto u veznoj liniji, dok se Jorge Aparicio preselio na klupu. Prvi je na utakmici zaprijetio Slaven u 10. minuti kada je Mendy pucao glavom, ali nedovoljno jako i precizno. Gosti su poveli u 24. minuti kada je Radonjić pronašao Kastratija, a krilni napadač Lokomotive iskosa s desne strana matirao Markovića za 0:1.

Četiri minute kasnije lijepo su kombinirali Bongongui i Gordana, a udarac Izraelca s 20-ak metara završio je pokraj desne vratnice gola gostiju. Gotovo u idućem napadu odgovorio je Radonjić na drugoj strani, ali je greda spasila vratara Markovića. U 43. minuti gosti su poveli s 0:2. Nakon jednog kornera lopta je došla do Datkovića koji je s otprilike pet metara glavom matirao Markovića.

Već u prvoj minuti nastavka Lokomotiva je povela s 0:3. Svoj drugi pogodak postigao je Kastrati. Mogao je samo dvije minute kasnije smanjiti rezultat Jelić, ali je njegov udarac sretno obranio Grbić i odbio u korner. Slaven je smanjio rezultat u 70. minuti. Bačelić Grgić oteo je jednu loptu na 25 metara od gola gostiju, povukao ju, snažno odapeo i matirao vratara Grbića za 1:3.

U 81. Jelić je u potpunosti zakomplicirao utakmicu. Šarlija je centrirao s desne strane, a napadač Slavena izvrsno glavom pospremio loptu u mrežu za 2:3. Samo tri minute kasnije Lokomotiva je ponovno povela dva razlike. Svoj treći pogodak postigao je Kastrati. Do kraja susreta Lokomotiva je postigla pogodak i za 2:5, precizan je bio Krstanović.

Idućeg vikenda naša momčad će ponovno igrati u Koprivnici. U 8. kolu Hrvatski Telekom Prve lige ugostit će Rudeš, a utakmica će se igrati u petak s početkom u 18 sati.

zatvori