Subota, 27. travnja 2024.

FOTO Naše Koprivničanke Nada i Teodora svojim zdravim smoothijima i kolačićima obogatile ponudu ZeGeVege festivala

Kolumnistica Drave.info Nada Zlatar-Lukavski i njezina kći Teodora Lukavski ovog vikenda sudjeluju na 11. ZeGeVege festivalu.

Na najvećem veganskom festivalu u ovome dijelu Europe Nada i Teodora predstavljaju Zeleni plac. Podsjetimo, riječ je o prvoj veganskoj online trgovini zdrave hrane u Hrvatskoj. Namirnice koje se nude dolaze iz vlastite proizvodnje, s lokalne tržnice ili obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava ili iz trgovine, ali iz ekološkog uzgoja.

Nada i Teodora tako na festivalu nude svježe smoothije, sirove veganske kolačiće, a posjetitelji mogu kušati i njihove krekere, sušeni čips od tikvice, kelja, batata i brokule te razne druge zdrave i ukusne veganske namirnice i dodatke prehrani.

Festival se održava 7. i 8. rujna u centru Zagreba, na Trgu bana Jelačića. Očekuje se više od 50 tisuća posjetitelja koji će u dva dana obići izlagače zdrave hrane, ekoloških i drugih održivih proizvoda te kozmetike koja nije testirana na životinjama iz Hrvatske i inozemstva na stotinu štandova.

zatvori