Petak, 26. travnja 2024.

RK Podravka o novoj glasnogovornici: Odlučili smo unaprijediti komunikaciju i ojačati imidž kluba

Kao što smo već izvijestili, nova glasnogovornica Rukometnog kluba Podravka s.d.d. je Romana Mihalec. Nadzorni odbor kluba odluku o njenom imenovanju donio je na prošlotjednoj sjednici, a maloprije nam je stiglo i priopćenje s obrazloženjem.

Kako kažu iz Podravke, Nadzorni odbor povjerio je buduću komunikaciju s medijima, sponzorima, navijačima, ali i ostalim dionicima u sportskom okruženju magistrici odnosa s javnošću Romani Mihalec iz Koprivnice, s ciljem unaprjeđenja promocije i komunikacije s ciljanim javnostima. Romana je svoje iskustvo stjecala u trima lokalnim redakcijama. Te je poslove dosad obavljao Ivo Čičin-Mašansker koji se u utorak pismom obratio redakcijama i zahvalio novinarskim kolegama na suradnji.

“Ova je odluka donesena s ciljem jačanja imidža Rukometnog kluba Podravka na
lokalnoj i nacionalnoj razini, ali i izvan granica Hrvatske, a u skladu sa zahtjevima
suvremene tehnologije i definiranim ciljevima kluba u novoj sezoni 2018/2019.”, kažu u priopćenju iz kluba. “Namjera je ažurnom i kontinuiranom komunikacijom, putem različitih kanala komuniciranja, sa svim prethodno navedenim javnostima unaprijediti dosadašnju
komunikaciju o igračkom kadru, pripremama, domaćim utakmicama, gostovanjima, turnirima kao i ostalim aktivnostima aktualnih prvakinja Hrvatske, rukometašicama Podravke Vegete i stručnom stožeru koji ih vodi i prati.”

Pritom je poseban naglasak stavljen i na komunikaciju s roditeljima čija su djeca dio omladinskog pogona Podravke kako bi, uz atraktivan fotografski, tekstualni i video sadržaj dobivali informacije o aktivnostima mladih nada koprivničkog rukometa, stoji u priopćenju.

Iz kluba su zahvalili i svom dugogodišnjem suradniku i prijatelju kluba Ivi Čičinu-Mašanskeru, “legendi koprivničkog novinarstva koji je svojim vrijednim i predanim radom zajedno s klubom živio rukometnu čaroliju od šezdesetih godina prošlog stoljeća pa sve do danas i postavio čvrste komunikacijske temelje na kojima će Klub i dalje rasti. Ponosno tvrdimo da je Ivo Čičin – Mašansker bio i ostat će dio rukometne obitelji u kojoj je vrijedno prikupljao i izvještavao o najvećim uspjesima zbog kojih je danas Podravka, klub koji će zauvijek ostati zapisan na europskoj rukometnoj karti. Uz dugogodišnju suradnju, ali i cjelokupni angažman, tekstove, fotografije kao i administriranje društvenih mreža i službene stranice, novinar i kroničar Ivo Čičin Mašansker Klubu je dao ono najvrjednije, svoje srce i bezuvjetnu ljubav na kojoj mu je Klub beskonačno zahvalan i koju će zauvijek pamtiti. Njegovo mjesto u domaćoj dvorani biti će i nadalje rezervirano samo za njega, a vrata Kluba mu ostaju zauvijek otvorena”, stoji u priopćenju iz RK Podravke s.d.d.

zatvori