Subota, 27. travnja 2024.

Održana posljednja Ljetna tržnica knjiga, završava ljetno radno vrijeme Knjižnice

Zadnja Ljetna tržnica knjiga u ovoj sezoni održana je u subotu u koprivničkom Gradskom parku.

Osim Knjižnice i čitaonice “Fran Galović” Koprivnica, koja je već tradicionalno ponudila na prodaju svoje otpisane knjige i slikovnice, na Tržnici je sudjelovala i knjižara “Šareni dućan” te petnaestak građana. Veliki broj prolaznika kroz središte grada sa zanimanjem je razgledao ponudu knjiga na štandovima, a mnogi od njih pri tome su ponešto i kupili. Prihod ostvaren prodajom 157 otpisanih knjiga i slikovnica u iznosu od 816,00 kuna Knjižnica će iskoristiti za obnovu svoga fonda  novim zanimljivim i atraktivnm naslovima za djecu, mlade i odrasle.

Prodaja otpisane građe iz fonda Knjižnice nastavlja se i dalje na terasi ispred same knjižnične zgrade. Otpisane knjige mogu se razgledati i kupiti u prijepodnevnim satima svakog radnog dana sve dok traje ljetno radno vrijeme Knjižnice, tj. do petka, 24. kolovoza 2018.

Redovno radno vrijeme knjižnice počinje od ponedjeljka, 27. kolovoza 2018. kada će Knjižnica ponovo biti otvorena za korisnike tijekom cijelog dana, od 8 do 19 sati. Prva radna subota nakon ljetnog perioda bit će već 1. rujna 2018., od 8 do 13 sati.

zatvori