Subota, 18. svibnja 2024.

NOVI IGRAČ Ofenzivni veznjak potpisao za Slaven Belupo

Stipe Bačelić Grgić novi je igrač Slaven Belupa, objavljeno je na službenim internetskim stranicama kluba.

Ofenzivni veznjak potpisao je dvogodišnji ugovor s opcijom produljenja na dodatnu godinu, a u koprivnički je klub stigao kao slobodan igrač. Bačelić Grgić rođen je u Šibeniku 1988. godine, a u svojoj karijeri branio je boje Hajduka, Međimurja, Šibenika, Istre, Hrvatskog dragovoljca, belgijskog Cercle Bruggea te mađarskog Puskása i Mezőkövesda. Ukupno je u Hrvatskoj, Mađarskoj, Belgijskoj i Europskoj ligi odigrao 236 utakmica, pritom postigavši 44 gola i upisavši 30 asistencija.

– Nakon četiri godine vraćam se u Hrvatsku i imam dobar osjećaj. Upoznao sam se sa suigračima i ljudima u klubu, svi su me prihvatili dobro i na meni je samo da od početka krenem s maksimalnim radom za što sam spreman. Što se tiče sezone, nadam se da ćemo igrati dobro, da poštujemo zadatke koje će trener stavljati ispred nas i da nećemo imati stresova u prvenstvu. O Koprivnici i Slavenu znam dosta toga. Igrao sam često tu, a od bivših igrača sam čuo zaista samo najbolje tako da se veselim boravku tu – rekao je novi veznjak Slaven Belupa po dolasku u Koprivnicu.

Bačelić Grgić potpisao je ugovor te je klub pokrenuo postupak registracije, a u Slaven Belupu nosit će dres s brojem 17.

nk-slaven-belupo.hr
nk-slaven-belupo.hr
nk-slaven-belupo.hr
nk-slaven-belupo.hr
nk-slaven-belupo.hr
nk-slaven-belupo.hr
zatvori