Nedjelja, 6. listopada 2024.

KRYSTIAN NOWAK novi je igrač Slaven Belupa: “Vjerujem da je ovo pravo mjesto za napredak”

Krystian Nowak novi je igrač Slaven Belupa.

Poljak rođen 1. travnja 1994. godine igra na poziciji stopera, a u svojoj karijeri je branio boje Widzew Lodza, Podbeskidziea, škotskog Heartsa i grčkog Panioniosa. U 127 odigranih utakmica postigao je šest pogodaka, a 13 puta nosio je dres mlađih selekcija reprezentacije Poljske. Nowak je u Koprivnicu stigao u četvrtak te je već odradio tri treninga sa svojim novim suigračima.

– Drago mi je što sam postao igrač Slaven Belupa. Osjećam se zaista ugodno, atmosfera u ekipi je odlična i jedva čekam svoj prvi nastup. Prvi dojam o klubu je i više nego pozitivan. Fokus je na mladim igračima i vjerujem da je ovo pravo mjesto za napredak. O HNL-u sam puno čuo od prijatelja Łukasza Zwolinskog koji igra u Gorici i vjerujem da ću vrlo brzo ‘pohvatati sve konce’. Na meni je da dobro radim na svakom treningu kako bih se izborio za prvi sastav. Najvažnije je da me zaobiđu ozlijede, a s obzirom na to da imamo odličnu momčad, vjerujem da ćemo ostvariti dobar rezultat na kraju sezone – rekao je novi igrač Slaven Belupa.

Nowak je potpisao dvogodišnji ugovor, a u Slaven Belupu će nositi dres s brojem 5 na leđima. U klub stiže kao slobodan igrač.

Slušaj uživo
zatvori