Petak, 26. travnja 2024.

KRISTINA ANDROLIĆ Uspješna Podravka pokrenula novi portal za poduzetnike

Podravka Kristina Androlić, organizatorica prvog Business Cafea u Koprivnici, otvorila je novi portal za poduzetnike.

Podsjetimo, Business Cafe je najveće i najpopularnije druženje malih poduzetnika na prostorima Jugoistočne Europe. Misija mu je potaknuti ljude da pokrenu vlastiti posao i tako žive punim plućima, a iz vrlo je sličnog razloga pokrenut mentorica.biz, novi portal namijenjen mikro, malim i srednjim poduzetnicima s ciljem podrške njihovom poslovanju.

Pokrenula ga je upravo Kristina Androlić rodom iz Đelekovca, i sama poduzetnica s prethodnim dugogodišnjim iskustvom u realnom sektoru. Njena tvrtka Androlić konzalting bavi se izradom projektnih prijava na domaće i EU fondove, izradom marketing i poslovnih planova te poslovnim edukacijama.

Portal već sad obiluje mnoštvom korisnih savjeta poslovne tematike, a pokriva teme prodaje, marketinga, otvaranja tvrtke, upravljanja ljudima, pa sve do financiranja poduzetničkih projekata. Uz korisne članke koji se mogu pronaći, na portalu se nalazi i baza pitanja i odgovora koja se redovno ažurira.

Na otvaranje portala Kristina se odlučila zbog činjenice da od ukupnog broja start-upova njih samo 25-30% uspije preživjeti petu godinu. Takvi su podaci poražavajući, a mogu se promijeniti uz bolju pomoć i podršku poduzetnicima početnicima, koju Kristina novim portalom nudi.

– Kako najviše surađujemo upravo s mikro i malim poduzetnicima upoznati smo s problemima kojih ih najviše muče. Trudimo se biti aktualni i zanimljivi, pa se uz ozbiljne poslovne teme ovdje mogu pronaći i motivacijski tekstovi koji nam svima dobro dođu u svakodnevnom poslu – zaključuje Kristina.

zatvori