Četvrtak, 2. svibnja 2024.

Ivković nakon utakmice s Goricom posebno pohvalio dvojicu mladih domaćih igrača

Nogometaši Slaven Belupa remizirali su s Goricom u utakmici u kojoj je čak šest pogodaka postignuto u drugom poluvremenu. Konačan rezultat bio je 3:3.

– Znali smo da nas čeka teška utakmica i da je Gorica vrlo dobra momčad koja je, što se ne smije zaboraviti, bila prva u Drugoj ligi što je znak da zna igrati i napadati – rekao je nakon utakmice trener Slavena Tomislav Ivković, a prenose službene internetske stranice kluba. – Mi nismo dobro ušli u utakmicu, loše smo stajali na terenu, pogotovo u fazi obrane. Drugo poluvrijeme smo krenuli bolje, počeli sličiti na ekipu, ali smo onda iz naših individualnih grešaka primili tri gola. Ipak, moji dečki su pokazali veliki karakter jer se nije bilo lako vraćati poslije 2:0 i 3:1 pogotovo u ovim nehumanim uvjetima – rekao je Ivković.

Ivković je nakon utakmice objasnio kako je Slaven do boda stigao zahvaljujući Mendyju koji je postigao dva pogotka, ali i zamjenama Martinagi i Bogojeviću koji su donijeli živost u igru.

– Mendy je igrač koji je prošao puno toga, između ostalog i Ligu prvaka s Mariborom. Postepeno se vraća jer nije igrao više od godinu dana. Trudi se, odlično trenira i zabija golove i u prijateljskim utakmicama koje igramo tijekom tjedna. Uz njega, istaknuo bih Martinagu i Bogojevića, naše domaće dečke koji su svojim ulaskom donijeli preokret. Uvijek mi je drago, pogotovo zbog naših navijača, naših Koprivničanaca, kada domaći dečki dobiju priliku jer to zasluže – objasnio je Ivković.

Dotaknuo se trener Ivković i Prve lige koja će ove sezone biti izjednačena i napeta.

– Današnja utakmica dokaz je da će ova sezona biti izrazito nepredvidljiva. Momčadi su strašno blizu po kvaliteti i u svakoj utakmici su moguća iznenađenja – zaključio je Ivković.

zatvori