Petak, 26. travnja 2024.

GENERALKE UOČI SEZONE Novigradska Drava razbila Starigrad, remi Močila i Rasinje

Protekle nedjelje odigrano je pregršt prijateljskih utakmica koju su momčadima i njihovim trenerima poslužile kao posljednja provjera uoči početka ligaške sezone.

Starigrad je ugostio novigradsku Dravu koja je slavila s visokih 5:0.

U Herešinu se igrala utakmica između domaćeg Omladinca i Graničara iz Legrada. Pomlađena ekipa Herešina nije mogla parirati iskusnoj ekipi Legrada koja je pobijedila s konačnih 6:0.

U utakmici između dvije Mladosti, molvarske i bregovske, uspješnija je bila ekipa iz Molvi. U zanimljivoj utakmici svladali su Bregovce s visokih 6:2.

Ekipa Panonije iz Peteranca na sjajan je način prikazala svoju novooformljenu ekipu u gostima kod Kalinovca. Peterančani su pobijedili 3:2.

Novopečeni drugoligaš Močile u generalki uoči početka sezone ugostili su NK Rasinju. U otvorenoj i zanimljivoj utakmici konačan rezultat bio je 3:3. Za Močile su pogađali Vitelj, Štefanec i Kraljić, a za Rasinju Vupora, Kralj i Tišljar.

Drava iz Podravskih Sesveta s 8:1 jučer je pobijedila Mičetinac, a vrijedi istaknuti i kako je 15. kolovoza na turniru u Kladarama u finalnoj utakmici svladala Pitomaču s 5:1 te osvojila turnir.

Spomenimo još kako je Rudar iz Glogovca kod kuće pobijedio Suboticu 4:0.

PRIJATELJSKE UTAKMICE

Nedjelja, 19. kolovoza
NK Starigrad – NK Drava Novigrad Podravski 0:5
NK Omladinac Herešin – NK Graničar Legrad 0:6
NK Mladost Molve – NK Mladost Koprivnički Bregi 6:2
NK Kalinovac – NK Panonija Peteranec 2:3
NK Močile – NK Rasinja 3:3
NK Rudar Glogovac – NK Sabarija Subotica 4:0
NK Drava Podravske Sesvete – NK Mičetinac 8:1

zatvori