Petak, 26. travnja 2024.

GENERALKE UOČI POČETKA SEZONE Cvetkovec ugošćuje Drnje, Tehnika putuje u Đurđevac

Posljednji slobodni vikend uoči početka prvenstva, mnogi klubovi iskoristit će kao posljednju provjeru svojih momčadi u prijateljskim utakmicama.

Zasigurno najzvučnija prijateljska utakmica igra se danas na Starom bregu s početkom u 18:00 sati. NK Tehničar Cvetkovec domaćin je Tomislavu iz Drnja. Utakmica velikog intenziteta bit će pravi pokazatelj igre obje momčadi.

Danas se u Đurđevcu igra i prijateljska utakmica između NK Graničara iz Đurđevca i koprivničke Tehnike. NK Graničar natječe se u Četvrtoj hrvatskoj nogometnoj ligi Koprivnica – Bjelovar – Virovitica, pa će ovako jak protivnik momčadi Tehnike pokazati gdje se trenutno nalazi njihova forma i kvaliteta.

Sutra se igra još nekoliko zanimljivih prijateljskih utakmica.

NK Starigrad ugošćuje novigradsku Dravu, NK Močile su domaćin NK Rasinji, a u Molvama će se igra utakmica između dvije Mladosti, molvarske i bregovske.

Podsjetimo, danas u Reki počinje memorijalni turnir Tomo Furlan, koji će momčadima koje sudjeluju poslužiti kao posljednja provjera uoči početka sezone.

Turnir danas otvaraju Miklinovec i Mladost Sigetec, a nakon njih snage će odmjeriti domaćin Reka i novopečeni prvoligaš Lipa iz Hlebina.

Finale i utakmica za treće mjesto na rasporedu su sutra.

PRIJATELJSKE UTAKMICE
Subota, 18. kolovoz:
NK Tehničar Cvetkovec – NK Drnje
NK Graničar Đurđevac – NK Tehnika Koprivnica

Nedjelja, 19. kolovoz:
NK Starigrad – NK Drava Novigrad Podravski
NK Močile – NK Rasinja
NK Mladost Molve – NK Mladost Koprivnički Bregi

TURNIR TOMO FURLAN, REKA 2018.

Subota, 18. kolovoza:
NK Miklinovec –NK Mladost Sigetec
NK Reka – NK Lipa Hlebine

Nedjelja, 19. kolovoz:
Utakmica za treće mjesto
Finale

zatvori