Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.

FOTO/VIDEO Slaven Belupo u prijateljskoj utakmici izgubio od Varaždina

Nogometaši Slaven Belupa poraženi su u prijateljskom susretu s Varaždinom. Rezultat utakmice odigrane na Starom bregu u Cvetkovcu bio je 1:4, a jedini pogodak za Slaven postigao je Gordana u 47. minuti.

Gosti su poveli u osmoj minuti, prenose internetske stranice Slaven Belupa. Havelkin prvi udarac odlično je obranio Filipović, ali se napadaču Varaždina odbila lopta te je iz drugog pokušaja bio precizan. Farmaceuti su do izjednačenja stigli na samom početku drugog poluvremena. Kombinirali su Gordana i Lima, a Izraelac je snažnim udarcem poslao loptu iza vratara Gavranovića. U novo vodstvo gosti su stigli samo tri minute kasnije kada je Benko zabio za 1:2. Nogometaši Varaždina svoj treći pogodak postigli su u 70. minuti kada je Črnko iskoristio situaciju jedan na jedan s golmanom Filipovićem, a četvrti u 90. minuti kada je precizan bio Takiguchi.

7. kolovoz 2018. – prijateljska utakmica
Stari breg, Cvetkovec
NK Slaven Belupo – NK Varaždin 1:4 (0:1)
SLAVEN BELUPO: Filipović – Hlevnjak, Zirdum, Musa, Martinaga – Bogojević, Jajalo, Vidović, Gordana, Dolček – Lima. Još su igrali: Lisjak, Mladen, Mlinarić, Sinjaković, Resler. Trener: Tomislav Ivković.
VARAŽDIN: Mrmić – Bamidele, Senić, Čeloć, Kožul – Glavica, Kolarić, Brezovec – Miklić, Golubar (cap.), Havelka. Još su igrali: Gavranović, Sambolec, Črnko, Perković, Benko, Kulenović, Sačer, Glavica, Stolnik, Brlečić, Takiguchi. Trener: Miljenko Mumlek.
Suci: Gabaj Matko, Mađerić Matej, Juranić Dominik
Strijelci: 0:1 Havelka 8′, 1:1 Gordana 47′, 1:2 Benko 50′, 1:3 Črnko 70′, 1:4 Takiguchi 90′
Žuti karton: Zirdum, Hlevnjak, Lima (Slaven Belupo); Benko, Kulenović (Varaždin)
Crveni karton: –

zatvori