Petak, 26. travnja 2024.

Koprivnica gostuje u Oriovcu, trener Medenjak želi bodove. Donosimo i fotogaleriju s utakmice sa Slogom

Nogometaši Koprivnice sutra gostuju u Oriovcu gdje će protiv Oriolika odigrati drugo kolo Treće hrvatske nogometne lige Istok.

Zeleni su u prvom kolu izgubili od Marsonije 3:1, a u srijedu su poraženi u pretkolu Hrvatskog kupa. Bolja je bila momčad Sloge iz Mravinaca, koja je na kraju slavila s 3:1. Koprivnica je povela 1:0, ali igrači Sloge nisu opraštali pogreške u obrani Koprivnice i u potpunosti preokrenuli rezultat u svoju korist.

– Nije lako komentirati dok se utakmica izgubi. Izgubili smo od jedne jako dobre ekipe. Pripremali smo se najbolje što smo mogli, no oni su igrali bolje. Sama informacija da su protiv Solina pobijedili s 4:0 govori dovoljno o njihovoj snazi. Bilo je jedno vrijeme izjednačeno, imali smo prednost od 1:0 na poluvremenu, ali nažalost u drugom poluvremenu napravili smo neke banalne greške koje su nas koštale dva gola unutar minute. Dok se takva situacija desi protiv ovako jake ekipe tu više nema povratka – rekao je trener Koprivnice Vedran Medenjak.

Koprivnica muku muči s ozljedama i smanjenim igračkim kadrom, ali vjeruju da mogu preokrenuti niz loših rezultat.

– Mladost i neiskustvo naših igrača nas je koštalo. Neki naši dečki igraju tek prve minute i nemaju iskustvo igranja takvih jakih derbija. No, tu smo da mladi dečki skupe iskustvo, a ja sam im u tome maksimalna podrška. Rastemo iz utakmice iz utakmicu i nadamo se da ćemo u idućim utakmicama prikazati bolji nogomet, ali i početi skupljati bodove – istaknuo je trener Medenjak.

Momčad Oriolika također je novu sezonu otvorila porazom. Uvjerljivo su poraženi u gostima kod Belišća s 4:0.

– Kažem, nije nam ždrijeb bio naklonjen. Unutar tjedan dana igrali smo s kratkim kadrom. Imamo dečke koji su umorni i natučeni, ali oni koji su zdravi i koji će igrati dat će sve od sebe. Imamo dobru momčad, agresivnu, no kao što sam već rekao trebamo skupljati iskustvo jer nam to najviše fali. Očekujem da ćemo biti bolji nego do sada, a hoće li to biti dovoljno vidjet ćemo. Naravno dat ćemo sve od sebe i nadam se da ćemo se vratiti s bodovima. – zaključio je trener Medenjak.

Utakmica je na rasporedu sutra s početkom u 17:30 sati, a do tada pogledajte golove i bogatu fotogaleriju s utakmice sa Slogom.

zatvori