Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Starigrad predstavio novi mural i pobijedio Lipu u prijateljskoj utakmici

Nogometaši Starigrada u prijateljskoj utakmici na domaćem terenu pobijedili su novog županijskog prvoligaša, Lipu iz Hlebina.

Konačni rezultat glasio je 3:0. Prvi pogodak sredinom prvog poluvremena zabio je novi igrač Starigrada Filip Lovković. U drugom dijelu na 2:0 povisio je Dominik Medvarić, a još jedan gol zabio je Luka Jakopan koji je stigao iz Prekodravca.

– Gosti su igrali 60 minuta sa igračem manje pri 1:0 za nas. To nam je olakšalo kontrolu igre svih 90 minuta. Osam igrača nam fali, ali se to danas nije osjetilo. Vidjeli smo i dosta pogrešaka koje trebamo ispraviti kako bismo mogli napredovati. Čeka nas još jako puno treninga da bismo postigli razinu koju želimo. Redovito treniramo, atmosfera je odlična, uživamo u nogometnoj igri, gradimo zajedništvo i kolektiv i to je naša najveća pobjeda – rekao je za Dravu.info trener Starigrada Dejan Ruk.

A povodom današnjeg Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, obitelj Belčić donirala je klubu mural viteza sa štitom na kojem je grb Starigrada. Naslikao ga je Dino Cvetinić pod mentorstvom Gordana Cvetnića.

zatvori