Subota, 27. travnja 2024.

FOTO Radovi na vodovodu i kanalizaciji u tijeku su u Herešinu

Radovi na rekonstrukciji i proširenju vodovoda i kanalizacije u tijeku su u koprivničkom prigradskom naselju Herešin.

Glavnim projektom predviđena je izgradnja odnosno proširenje vodovodne mreže u ukupnoj duljini od 177,16 metara, profila 110 PEHD, te kanalizacije mreže u ukupnoj duljini od 163,77 metara profila DN 300 u Ulici hrvatske državnosti. Ukupna duljina rekonstrukcije postojećeg uličnog distributivnog vodovoda profila PVC 100 koja će se izvršiti u Ulici Darka Ozmeca iznosi 463,91 m.

Proširenjem vodovodne i kanalizacijske mreže te rekonstrukcijom vodovodne mreže omogućit će se opskrba sanitarnom vodom i odvodnja otpadnih voda.

Vrijednost investicije rekonstrukcije vodovoda u Ulici Darka Ozmeca i proširenje vodova i kanalizacije u Ulici hrvatske državnosti u Herešinu iznosi 490 tisuća kuna bez PDV-a.

Zbog koordinacije s investicijom koju provodi Grad Koprivnica na asfaltiranju prometnice u Ulici Darka Ozmeca, Koprivničke vode izvršile su snimanje postojećih kanalizacijskih priključaka te će se izgraditi novi izvodi na vodi i kanalizaciji na svim dijelovima gdje je infrastruktura u pojasu novog asfalta i građevinske zone. Predviđena vrijednost investicije je 70 tisuća kuna bez PDV-a.

Radove je jučer obišao gradonačelnik Mišel Jakšić u pratnji pročelnika Upravnog odjela za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo Tomislava Golubića te članice Uprave Koprivničkih voda Sandre Sinjeri.

koprivnica.hr
koprivnica.hr
koprivnica.hr
zatvori