Subota, 27. travnja 2024.

20-godišnjak prešao na crveno svjetlo pa izazvao sudar sa 70-godišnjakinjom

Dvije su se prometne nesreće dogodile jučer u Koprivnici i okolici, doznali smo od Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Najprije su se zbog nepropisnog kretanja oko 8:40 sati u Peščeniku sudarila dva osobna automobila. 41-godišnji vozač Citroena zagrebačkih registracija je u jednom trenutku počeo skretati ulijevo, a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za ostale sudionike. U tom trenutku već ga je pretjecao Fiat koprivničkih registracija kojeg je vozio 58-godišnjak. Došlo je do sudara Citroena i Fiata, no srećom, nitko nije ozlijeđen.

Još jedan sudar izazvao je 20-godišnjak oko 12:50 sati na Trgu bana Josipa Jelačića u Koprivnici. On je, naime, Hondom kutinskih registracija prešao na crveno svjetlo i sudario se s osobnim automobilom kojim je upravljala 70-godišnjakinja. Ni u ovoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba.

Nitko od sudionika u ove dvije prometne nesreće nije bio pod utjecajem alkohola, a protiv vozača koji su prouzročili nesreće bit će pokrenut prekršajni postupak.

zatvori