Srijeda, 8. svibnja 2024.

Želite li naučiti sve o sirovoj prehrani i brdo kreativnih recepata? Ovo je prilika

Nada Zlatar Lukavski ovog će vikenda održati radionicu sirove hrane i zelenih kašastih sokova u Koprivnici.

Na njima ćete, poručuje organizatorica, moći saznati sve o pripremi zdravih sirovih namirnica na različite načine, supstituciji namirnica loših boljima te kako se riješiti bolesti. Naravno, pripremljene zalogajčiće moći će se degustirati.

Radionica će vam koristiti i ako trebate mentora ili terapiju u vidu sokova i smoothieja za neku od tegoba ili bolesti.

– Bit će to prilika da zainteresiranima pokažem kako napraviti fine raw zdrave zalogajčiće:  sirovu juhu od povrća, hladno prešani sokove, smoothieje, deserte, kolačiće, torte, krekere, namaze, salate, raw zdrave sladolede, mlijeko od orašastih plodova, zdravi puding od chia sjemenki i još mnogo toga – poziva Zlatar Lukavski.

Radionice će se provoditi tijekom subote i nedjelje po dva sata dnevno, a participacija iznosi 100 kuna po osobi. Prijave se primaju na broj telefona 099/665-21-57 ili putem Facebook stranice. Inače, radionice je moguće organizirati i u vašem domu, a sve informacije također možete dobiti na gore navedene kontakte.

Nada Zlatar Lukavski voditeljica je udruge “Zdravlje iz prirode” i autorica svih recepata i sirove hrane na portalu Sirovi recepti. Održava radionice sirove hrane i svježih voćnih sokova, istražuje na koji način sirova hrana djeluje na ljudsko zdravlje, kreira sirovu hranu, a možemo se pohvaliti i da je naša kolumnistica.

Nema štednjak već četiri godine, ne kuha nego kreira sirovu hranu i time održava svoje zdravlje. Cilj joj je stečeno znanje i iskustvo prenijeti i drugima kojima je to potrebno.

zatvori