Petak, 26. travnja 2024.

Za mač grofa Draskovicha trčale Hitre drape, Vrhovski i Sminderovac

Koprivnički predstavnici sudjelovali su na četvrtoj Utrci za mač grofa Draskovicha koja je ove nedjelje trčana u Varaždinu.

To su Hitre Drape – polaznice škole trčanja za odrasle Atletskog kluba Koprivnica, Zvonko Vrhovski te Kristijan Sminderovac.

Atletičar Zvonko Vrhovski glavnu utrku na 10 km završio je s vremenom 44:14 te osvojio 2. mjesto u kategoriji M50 a sveukupno je bio 18.

Glavnu utrku trčale su Estera Rac, Irena Ećimović, Dijana Radotović, Marija Vladušić, Anita Iljkić, Sonja Rušak, Ksenija Vitelić, Martina Lauš-Lozo, Mirjana Hanžek i Petra Kičinbaći od kojih se posebno istaknula Estera Rac koja je u sveukupnom poretku kod žena zauzela 10. mjesto te je u kategoriji Ž40 zauzela 6. mjesto s vremenom 52:40.

Utrku od 5 km istrčale su Marina Markek, Silvija Toth, Vanja Rupčić, Duška Štefanec, Edita Kordeš i Ines Hemetek-Potroško.

U utrci na 5km sudjelovao je i naš koprivnički reakreativac Kristijan Sminderovac kojemu je za to trebalo 26 min i 26 sec. U poretku Veterana po godinama zauzeo je tako 12. mjesto, a od ukupno 217 natjecatelja zauzeo je vrlo dobro 28. mjesto.

zatvori