Petak, 26. travnja 2024.

Prešla na suprotnu stranu kolnika pa izazvala sudar, tri osobe ozlijeđene

Dvije prometne nesreće dogodile su se jučer na području Policijske uprave koprivničko-križevačke. Tri su osobe ozlijeđene.

Oko 8:25 sati u Ulici Mihovila Pavleka Miškine u Koprivnici došlo je do prometne nesreće zbog nepropisne vožnje unazad. 24-godišnji vozač Opel Astre koprivničkih registracija udario je u parkirani Peugeot, također koprivničkih registracija, a kojeg je propisno parkirao 35-godišnjak.

Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću napustio je mjesto događaja te je naknadno pronađen, a bio je pod utjecajem alkohola od 1,18 promila. Protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Tri su osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se oko 14:20 sati dogodila na Trgu J.J. Strossmayera u Križevcima. 57-godišnja vozačica BMW-a je uslijed nepropisnog kretanja prešla na suprotnu stranu kolnika zbog čega je došlo do sudara s Opel Kadettom kojim je upravljala 53-godišnjakinja.

U prometnoj nesreći ozlijeđene su obje vozačice i 65-godišnja putnica u Kadettu. Je li riječ o lakšim ili teškim ozljedama još nije poznato, a nakon zaprimanja liječničke dokumentacije znat će se i hoće li protiv vozačice koja je skrivila nesreću biti pokrenut prekršajni ili kazneni postupak.

zatvori