Četvrtak, 2. svibnja 2024.

TRENUTAK NEPAŽNJE Trostruki sudar i tri ozlijeđene osobe

Sudar tri osobna automobila policija je zabilježila noćas, oko 23.20 u Novigradu Podravskom.

Prouzročio ju je vozač rođen 1983. godine koji je upravljao Nisanom osječkih registarskih oznaka Koprivničkom ulicom u smjeru Virja. Uslijed nepropisnog kretanja zahvatio je desni rubni kamen, potom je naglo skrenuo ulijevo, na suprotni kolnički trak u trenutku kad je dolazila Opel Astra koprivničkih registracijskih oznaka kojom je upravljao vozač ’78. godište.

Prednji dio Nisana udario je u bočnu stranu Astre. Potom je Astra prešla na suprotni kolnički trak i udarila u prednji dio Mercedesa koprivničkih registarskih oznaka, koji je izlazio iz smjera Koprivnice. Mercedesom je upravljao vozač rođen 1990. godine. Nakon sudara s Astrom, Mercedes je prednjim dijelom udario u tri rubna kamena uz desni rub kolnika.

Uz materijalnu štetu u ovoj su prometnoj nesreći lakše ozlijeđeni vozači Astre i Mercedesa te putnica u Astri rođena 1968. godine. Vozači nisu bili pod utjecajem alkohola.

Protiv vozača Nisana, koji je uz to upravljao vozilom u vrijeme isteka vozačke dozvole, bit će pokrenut prekršajni postupak.

zatvori