Nedjelja, 29. rujna 2024.

TIN SAJKO Mladi Slavenov golman pozvan u U-15 reprezentaciju Hrvatske

Vratar starijih pionira Slaven Belupa, rođeni Koprivničanac Tin Sajko, pozvan je u U-15 reprezentaciju Hrvatske koja će u drugoj polovici srpnja odigrati dvije prijateljske utakmice s reprezentacijom Albanije.

Sajko je 2004. godište, a od sedme godine trenirao je u Slavenovoj Školi nogometa pod trenerima Potroškom, Medenjakom, Dodikom, Gorupićem, Mešnjakom i trenerima vratara Sokačem, Hontićem i Balijem.

Želimir Mešnjak izjavio je za Dravu.info kako mu je iznimno drago zbog poziva mladog igrača u reprezentaciju. – On je nogometaš iznimnih fizičkih predispozicija i neuobičajeno velike radne etike za nekoga njegove dobi što znači da je odgovoran, marljiv, uporan s konturama profesionalca – nahvalio ga je Mešnjak, dodavši: –  Ukoliko će se priča razviti u željenom smjeru on nema limita, ima ogroman prostor za napredak jer je izniman talent.

Sajko će se pridružiti reprezentaciji u Ljetnom kampu u Karlovcu od 19. do 25. srpnja, u sklopu kojega će odigrati i dvije prijateljske utakmice s vršnjacima iz izabrane vrste Albanije, 23. srpnja u Dugoj Resi i dva dana kasnije u Karlovcu. Okupljanje hrvatskih predstavnika zakazano je za 19. srpnja na stadionu Maksimir u Zagrebu.

Dodajmo da je za poziv u reprezentaciju vjerojatno zaslužan Sajkov odličan nastup na selektivnom turniru u Šibeniku u studenom prošle godine.

Slušaj uživo
zatvori