Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.

Stariji pioniri Slaven Belupa remizirali u Varaždinu

Mladi nogometaši Slaven Belupa, stariji pioniri I pod vodstvom trenera Želimira Mešnjaka vrijedno se pripremaju za nadolazeću prvenstvenu sezonu, a jučer su odigrali i prvu prijateljsku utakmicu. Na gostovanju u Varaždinu kod istoimenog domaćina remizirali su rezultatom 0:0, prenose službene internetske stranice Slaven Belupa.

– Gledali smo vrlo dinamičnu utakmicu u kojoj su obje momčadi prikazale dopadljiv nogomet s puno trke, htijenja, ali i dopadljivih akcija. Iako u ovom dijelu priprema rezultat nije primaran, bili smo bliže pobjedi i prava je šteta što nismo iskoristili barem jednu od prilika koje smo imali. Već danas nastavljamo s novim treninzima i pripremama za sezonu – rekao je Mešnjak.

Stariji pioniri iduću prijateljsku utakmicu igrat će već u subotu kada će snage odmjeriti s vršnjacima Međimurja u Čakovcu.

Sastav Slaven Belupa: Lovrić, Jakupanec, Petričić, Petika, Erdelji, Žuškin, Bošnjak, Stanić (cap.), Peršinović, Ivančić, M. Pavić. Još su igrali: Celiščak, A. Pavić, Gašparić, Lukunić, Blažek, Begić, Slaviček, Sinjerec, Geci, Sović. Trener: Želimir Mešnjak.

zatvori