Petak, 17. svibnja 2024.

Travnjak Apaša neće biti dovršen na vrijeme pa su Slaven i Gorica zamijenili domaćinstva

Nogometni klub Slaven Belupo i novi prvoligaš Gorica iz Velike Gorice zamijenili su domaćinstva u prva dva kruga predstojeće sezone domaćeg prvenstva.

Razlog tome su radovi na glavnom travnjaku koprivničkog Gradskog stadiona “Ivan Kušek – Apaš” koji neće biti gotovi do drugog kola prvenstva, 4. kolovoza, objavljeno je danas na Slavenovim internetskim stranicama. Stoga će se ta utakmica igrati u Velikoj Gorici s početkom u 17 sati i 30 minuta, a sljedeći susret ovih dvaju protivnika, u 11. kolu prvenstva, igrat će se u Koprivnici.

– S obzirom na to da smo u rekonstrukciju glavnog travnjaka uložili velika sredstva, odlučili smo zatražiti zamjenu domaćinstva. Radovi kasne zbog čestih padalina i nepovoljnih vremenskih uvjeta koji su zadesili Koprivnicu posljednjih mjesec dana pa smatramo da je bolje biti strpljiv, nego riskirati i u drugom kolu igrati u Koprivnici i tako potencijalno uništiti ovo veliko ulaganje. Zahvaljujemo klubu iz Velike Gorice što nam je izašao u susret – rekao je direktor kluba Zvonimir Šimunović.

zatvori