Petak, 3. svibnja 2024.

Slaven Belupo danas protiv ukrajinske Vorskle, Puclin: Najvažnije je da pružimo svoj maksimum

Nogometaši Slaven Belupa nastavljaju s pripremama za nadolazeću sezonu domaćeg prvenstva, objavljeno je na službenim internetskim stranicama kluba.

Nakon jutarnjeg treninga, poslijepodne ih čeka četvrta po redu prijateljska utakmica u sklopu ovih priprema: u slovenskom Rogatecu odmjerit će snage s ukrajinskom Vorsklom, momčadi koja je minulu sezonu završila na trećem mjestu iza Shakhtara i Dynama iz Kijeva.

Podsjetimo, u prve tri pripremne utakmice Farmaceuti su upisali tri pobjede: 8:1 protiv Miklinovca, 11:1 protiv Mladosti iz Preloga te 1:0 protiv rumunjske Astre. Jedini strijelac na toj utakmici bio je David Puclin.

– Osobno sam i više nego zadovoljan kako odrađujemo pripreme i koliko su one kvalitetne. S obzirom na količinu treninga i intenzitet kojim radimo, nemamo većih problema s umorom i to me veseli. Što se tiče današnje utakmice, najvažnije je da pružimo svoj trenutni maksimum i da se pridržavamo taktičkih zamisli trenera. Ostalo će doći – izjavio je Puclin za internetske stranice kluba.

Današnja utakmica Slaven Belupa i Vorskle igrat će se u Rogatecu s početkom u 17 sati.

zatvori