Nedjelja, 28. travnja 2024.

ŠKOLA NOGOMETA Mladi Slavenaši odigrali čak osam prijateljskih susreta, kadeti Kinezima zabili sedam golova

Veliki broj utakmica, čak njih osam, odigrali su mladi nogometaši Slaven Belupa u sklopu priprema za nadolazeća prvenstva, objavljeno je na službenim internetskim stranicama kluba.

Juniori su pod vodstvom trenera Ivice Sertića odigrali dvije utakmice. Svladali su vršnjake Honveda rezultatom 0:2, dok su od seniora Nagykanizse poraženi s 3:2. U pobjedi su pogotke postigli Fusić i Sinjaković, dok su u porazu precizni bili Liklin i Brković.

Kadeti I su, pod vodstvom trenera Dalibora Gorupića, također odigrali dvije utakmice. U remiju s Varaždinom rezultatom 1:1 gol je zabio Marijanović, dok su u uvjerljivoj pobjedi protiv Šangaja rezultatom 7:0 precizni bili dva puta Harači, po jednom Vuić, Štajerec, Grubišić i Ivić, a jedan pogodak je bio autogol.

Kadeti II Slavka Mešnjaka upisali su poraz od Honveda rezultatom 3:0, dok su stariji pioniri pod vodstvom Želimira Mešnjaka odigrali dvije prijateljske utakmice. Pogocima Peršinovića i Blažeka svladali su Međimurje s 2:1, dok su s Varaždinom odigrali 0:0.

Stariji pioniri II su pak, pod vodstvom trenera Gorana Volfa, bili bolji od Međimurja s 3:2. Dva puta je precizan bio Štimac, a jednom Glavnik.

zatvori