Subota, 18. svibnja 2024.

NK Križevci na izvanrednoj skupštini promijenio ime

Izvanredna sjednica skupštine Nogometnog kluba Križevci održana je u petak na križevačkom stadionu. Donesena je odluka kako će se imenu kluba dodati ime sponzora.

Tako će u predstojećoj sezoni križevački nogometni klub nositi ime NK Radnik-Križevci.

Skupštinom je predsjedao dopredsjednik kluba Vitomir Mijić, koji je u ime Izvršnog odbora kluba izrazio zadovoljstvo što je tvrtka Radnik prepoznala kvalitetan rad u klubu te odlučila biti glavni sponzor.

U izvještaju o radu između dvije skupštine naglašeno je kako je iza kluba vrlo dobra sezona. Seniori su zaključili prvenstvo na petom mjestu i drugu godinu za redom su ušli u finale Županijskog kupa.

Iz kluba poručuju kako ih posebno veseli kontinuirani porast broja polaznika Škole nogometa, koja broji oko 180 registriranih igrača. Juniori kluba pokazali su sjajnu kvalitetu i potencijal osvojivši naslov prvaka Županijske nogometne lige u juniorskoj konkurenciji.

Nakon tri sezone ponovo su oformljeni kadeti, koji će se natjecati u županijskoj kadetskoj konkurenciji.

Početkom godine uređene su i dvije svlačionice, a tijekom kolovoza bi se trebale urediti još dvije svlačionice za mlađe uzraste.

Veterani su ispali iz prvoligaškog društva te će u sljedećoj sezoni nastupati u Drugoj županijskoj nogometnoj ligi.

Jučer, 29. srpnja, seniori Križevaca igrali su prijateljsku utakmicu u gostima kod Borca Imbriovca. Križevčani su svladali domaćina rezultatom 2:0. Strijelci su bili Janković i Jandrašec.

zatvori