Petak, 26. travnja 2024.

LJETO NA ZRINSKOM Zabava za djecu, znanstvene radionice, joga i tajlandski boks večeras u parku

Nakon što je jučerašnje Ljetno kino pod zvijezdama odgođeno zbog poslijepodnevne kiše koja je natopila tlo, program Ljeta na Zrinskom nastavlja se danas bogatim programom u gradskom parku.

Danas mališani dolaze na svoje. Od 18 sati na rasporedu je Dječji kreativni kutak u sklopu kojega će članovi udruge K.V.A.R.K. održati “Kufer na Zrinskom” – radionicu žongliranja i Tontorino žonglerski show.

Da ne bi sve ostalo samo na zabavi nego da se nešto i nauči, u isto vrijeme gimnazijalci će održati biološko-kemijsku radionicu.

Za one sklonije izvedbenim umjetnostima, od 18 do 20 sati na rasporedu je radionica osmišljavanja performansa koju će u gradskom parku voditi Karlo Kučanda iz Ludens teatra. Radionica obuhvaća rad na scenskom pokretu, vježbe glasa i ostale dramske interaktivne vježbe, osmišljavanje performansa na licu mjesta koje će uključivati posjetitelje u dramsku igru. Sudjelovanje je besplatno i otvoreno za sve zainteresirane.

Od 19 sati na redu je sport u sklopu BudiFIT zoneSummer yoga flow by Sandra te, sat vremena kasnije, prikaz tajlandskog boksa u organizaciji kluba Samurai.

zatvori