Petak, 17. svibnja 2024.

Koprivničanci napunili socijalnu košaricu s više od 220 kilograma hrane

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u subotu, 21. srpnja, organiziralo je i provelo dvanaestu ovogodišnju akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u sklopu projekta ‘Volimo volontiranje’.

Akcija je provedena u centru Supernova, a Koprivničanci su i ovaj put bili široke ruke i velikog srca te donirali brašno, tjesteninu, ulje, šećer, rižu, sol, konzerve i higijenske potrepštine i to 220 kilograma prehrambenih namirnica i 30 komada higijenskih potrepština.

Sve prikupljeno bit će podijeljeno sugrađanima slabijeg imovinskog stanja u Socijalnoj samoposluzi gdje se svake srijede pozivaju obitelji s područja grada Koprivnice da preuzmu svoje pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama.

– Još jednom zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama koji su omogućili da pomognemo najpotrebitijima te pozivamo sve koji naknadno žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine da ih mogu donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica – istaknuli su iz koprivničkog Crvenog križa.

zatvori