Ponedjeljak, 30. rujna 2024.
Home Sport Ivanovski, Šarlija, Vidak, Pjetri, Marković i Tucaković prognoziraju rezultat večerašnje utakmice repke

Ivanovski, Šarlija, Vidak, Pjetri, Marković i Tucaković prognoziraju rezultat večerašnje utakmice repke

0
Ivanovski, Šarlija, Vidak, Pjetri, Marković i Tucaković prognoziraju rezultat večerašnje utakmice repke
Odbrojavaju se sati do početka utakmice Hrvatska – Danska na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Utakmica će se igrati u Nižnjem Novgorodu, a u slučaju pobjede Hrvatsku bi u četvrtfinalu čekao pobjednik dvoboja između domaćina Rusije i Španjolske. Uoči utakmice, poznati podravski nogometaši, ali i jedna rukometašica prognozirali su nam rezultat utakmice.

Mirko Ivanovski, bivši igrač Slaven Belupa, sadašnji igrač Hajduka:

Mislim da će biti 2:0 za Hrvatsku. Hrvatska je do sad pokazala da je dosta moćna i jaka i da je prava klapa. Imaju fenomenalne pojedince i dobro su posloženi tako da konačno i Hrvatska izgleda kao prava momčad koja je kompaktna i dosta dobro igra, prvo u defanzivi pa još bolje u napadu… Danska je također odlična, ali na njihovu žalost igraju protiv jake Hrvatske.

Luka Šarlija, igrač NK Miklinovca:

1:0 za nas. Uvjerljivo smo prošli grupu, koliko se ‘izvana’ može vidjeti među reprezentativcima je odlična atmosfera, u dobroj smo formi i vjerujem u četvrtfinale. Treba biti oprezan jer je Danska vrlo dobra momčad. Nitko ne može napraviti tako dobar niz od 18 utakmica bez poraza ako nije kvalitetan.

Marijeta Vidak, bivša rukometašica RK Podravke:

2:1 pobjeda Hrvatske, pozitivna atmosfera naše ekipe se osjeti i preko malih ekrana. Vjerujem u njihovu kvalitetu i u prolazak u četvrtfinale pa i dalje!

Karlo Pjetri, igrač Imbriovečkog Borca:

Očekuje nas jako teška utakmica s obzirom na to da je to prva eliminacijska utakmica, a znamo da su prve utakmice najteže. Sigurno će postojati pritisak kod igrača zbog toga, ali smatram da smo puno kvalitetniji od Danaca. Moramo samo nastaviti igrati svoju igru kao do sada i neće biti nikakvih problema. Laganih 2:0, jedan Mandžo Mandžare, a drugi Maestro (Luka Modrić) jer je jučer bio na pressici (tradicija ovog prvenstva u repki je da tko dođe na pressicu uoči tekme zabija gol).

Antun Marković, vratar Slaven Belupa koji je ujedno i sam bio dio repke:

Naša reprezentacija je pokazala da može daleko dogurati svojim pristupom i igrama u grupi je pokazala kako se brane boje naše domovine. Očekuje nas zahtjevna utakmica, ali mislim da naši dečki tu prepreku mogu proći i obradovati svoj narod. Vjerujem u našu reprezentaciju i očekujem pobjedu 2:0.

Bojan Tucaković, kapetan NK Koprivnice:

Što se tiče današnje utakmice Hrvatska – Danska, prognoziram naravno pobjedu Hrvatske. Danci su organizirana i disciplinirana ekipa koja kvalitetno igra fazu obrane, što govori i podatak da su na ovom prvenstvu primili samo jedan gol. Uz jedno zajedništvo naših vrhunskih igrača i podršku najboljih navijača Hrvatske danas pobjeda neće biti upitna. Bit će 3:1.

Antonija Jukić, Bojanova supruga: naravno da će Hrvatska pobijediti!

Slušaj uživo
zatvori