Petak, 26. travnja 2024.

FOTO/VIDEO NK Tehničar osvojio 27. Memorijalni turnir Jakupić-Kardoš

Nogometni klub Miklinovec ovog je vikenda organizirao tradicionalni veliki nogometni memorijalni turnir ‘Jakupić-Kardoš’. Nakon dva dana odigravanja utakmica, turnir je osvojio NK Tehničar iz Cvetkovca pobijedivši u finalu NK Koprivnicu s 3:1.

Na turniru su sudjelovale četiri seniorske ekipe: NK Koprivnica, NK Tehničar Cvetkovec, NK Močile i NK Miklinovec. Četvrto mjesto pripalo je Močilanima, treći su bili domaćini – NK Miklinovec, dok je druga najbolja ekipa turnira bila NK Koprivnica. NK Tehničar pobijedio je pogocima Hudaka i dva puta Jambrušića, dok je za Zelene zabio Tucaković.

U prvoj utakmici, još jučer, NK Tehničar Cvetkovec je pobjedio NK Močile s visokih 7:0, a uvjerljiva je bila i Koprivnica u drugoj utakmici pobijedivši domaćina s 5:0. Danas je u utakmici za treće mjesto Miklinovec pobijedio Močile s 3:1. Golove za Miklinovec postigli su Keser, Bogdanović i Kozjak, a za Močile Milić.

Najbolji golman turnira je Miljenko Sudec, najbolji strijelac je Tomislav Belaj, a najboljim igračem turnira proglašen je Krunoslav Jambrušić. Prijelazni pehar pripao je ekipi Tehničara, a najboljima je nagrade uručio dožupan Ratimir Ljubić.

Podsjetimo, turnir se održava u čast i sjećanje na poginule sportaše nogometnog kluba Miklinovec u Domovinskom ratu, a ovo mu je bilo već 27. izdanje.

Foto: Sonja Barčanec

 

Koprivnica:Tehnicar 1.pol.tren.rezz 1:1

Posted by Drava.info on Sunday, July 29, 2018

 

 

Podjela pehara na Turniru Jakupic- Kardos

Posted by Drava.info on Sunday, July 29, 2018

zatvori