Petak, 26. travnja 2024.

FOTO/VIDEO: KAKAV DOČEK! Podravka je s velikim srcem pozdravila Zlatka Dalića, svog novog ambasadora

Izbornik srebrnih Vatrenih Zlatko Dalić od danas je ambasador Podravke.

Ugovor s predsjednikom Uprave Podravke Marinom Pucarom potpisao je u Podravkinom sjedištu u Koprivnici, a zaposlenici Kompanije sa srcem upriličili su mu dobrodošlicu kakva će se teško zaboraviti.

– Dragi naš izborniče, dragi Dale, nemaš pojma koliko je danas veliko i puno srce svih nas Podravkaša jer imamo privilegiju biti s tobom – riječi su kojima je predsjednik Uprave počeo svoj govor.

Pred prepunom dvoranom istaknuo je, između ostaloga, da hrvatskog izbornika i Podravku povezuje ista nit, a Vatrene je nazvao najboljim hrvatskim proizvodom nakon Vegete i Čokolina.

– Izbornik Dalić rekao mi je da je jedan od ključnih elemenata koji je reprezentaciju doveo do ovog veličanstvenog rezultata bilo srce. Srce je slogan Podravke pa mogu s ponosom reći da je uspjeh kojeg su postigli naši nogometaši rezultat igre “uvijek sa srcem” – rekao je predsjednik Uprave Podravke.

Uvijek skroman Zlatko Dalić zahvalio je Podravkašima na dočeku kakav, rekao je, nije očekivao.

– Radi li danas tko u Podravki? Ljudi moji, hvala vam puno. Ponosan sam i sretan. Želim vam da se još puno puta veselite uz hrvatsku reprezentaciju i da zajedno idemo dalje. Ako nismo skupa, ne možemo ništa – poručio je okupljenim Podravkašima na što je iz publike stiglo pitanje: Idemo li dalje skupa?

Ako Bog da! – odgovorio je izbornik.

Prisjetio se Zlatko Dalić i 2009. godine kada je bio trener koprivničkog prvoligaša. Tih godinu dana, kaže, ostalo mu je u lijepom sjećanju:

– Tada sam bio mlad trener pun ambicija. Koprivnica i Slaven Belupo jedna su stanica u mojoj karijeri koje se rado sjećam. Vraćam se nakon devet godina i to na ovakav način.

A u lijepom sjećanju ostat će današnji dan svim Podravkašima s kojima se hrvatski izbornik strpljivo fotografirao i družio.

Cijeli doček možete pogledati u priloženom videu te u našoj bogatoj galeriji fotografija.

 

Zlatko Dalic stigao je u Podravku! <3

Posted by Drava.info on Friday, July 27, 2018

 

zatvori