Nedjelja, 28. travnja 2024.

FOTO Slaven Belupo uvjerljiv protiv Amerikanaca, Filipović obranio jedanaesterac

Nogometaši Slaven Belupa uvjerljivo su svladali američki Select rezultatom 5:0. Slavenaši su u prvom poluvremenu postigli dva, a u drugom tri pogotka.

Nakon nekoliko promašenih prilika goste je “načeo” Jajalo lijepim udarcem u suprotni kut za 1:0. Do kraja prvih 45 minuta u strijelce se upisao i Gordana iz jedanaesterca koji je izborio Mateus Lima.

U nastavku susreta Slaven je u potpunosti razbio svog protivnika. Na 3:0 povisio je Dolček, ponovno iz jedanaesterca kojeg je ovog puta izborio Jajalo. Za 4:0 pogodak je postigao Bogojević, a točku na i postavio je Mladen koji je bio precizan za 5:0. Valja istaknuti da je u međuvremenu, pri rezultatu 3:0, vratar Slavena Filipović obranio jedanaesterac. (NK Slaven Belupo)

31. srpnja 2018. – prijateljska utakmica
Gradski stadion Ivan Kušek-Apaš, Koprivnica
NK Slaven Belupo – FC Select (USA) 5:0 (2:0)
SLAVEN BELUPO: Filipović – Zirdum, Hlevnjak, Martinaga – Bogojević, Jajalo, Resler, Dolček – Gordana – Lima, Mendy. Još su igrali: Lisjak, Mladen, Mlinarić, Sinjaković. Trener: Tomislav Ivković.

SELECT: Donorfio – Ingram, Shevchuk, Mirner, Rocha – Cervantes, Yepez, Clayton – Soldo, Rice, Kopytko. Trener: Danny Budimir.
Suci: Igor Križarić, Borut Križarić, Kristijan Smindrovac
Strijelci: 1:0 Jajalo, 2:0 Gordana, 3:0 Dolček, 4:0 Bogojević, 5:0 Mladen
Žuti karton: Gordana 32’ (Slaven Belupo); – (Select)
Crveni karton:

zatvori