Petak, 17. svibnja 2024.

VINILIJA 2 Drugo izdanje sajma gramofonskih ploča u subotu u Koprivnici

U Koprivnici će se sutra, u subotu, održati drugi po redu sajam gramofonskih ploča, kazeta i CD-ova pod nazivom ‘Vinilija 2’ u organizaciji Šarenog dućana.

Na radost svih diskofila i ljubitelja glazbe, gramofonska ploča se definitivno vratila i u Koprivnicu. Govori to izniman interes, odlična atmosfera i opće pozitivna ocjena svih sudionika prvog sajma u travnju ove godine.

Na drugo izdanje ove zanimljive manifestacije dolaze prodavači iz Zagreba, Bjelovara, Virovitice, Ferdinandovca, Varaždina, Lepoglave, Čakovca i Kranja čime sajam polako postaje međunarodan.

Posebni gost sajma bit će Marko Brecelj, slovenski kantautor i slobodni umjetnik, osnivač i pjevač grupe Budožer.

– Stariji će se Koprivničanci prisjetiti da smo 80-ih organizirali nastupe Brecelja i Buldožera u Domu omladine i Domu željezničara pa ih pozivamo na koncert i novo druženje – poručuju organizatori te pozivaju Koprivničance, kao i sve zainteresirane iz drugih gradova, kolekcionare, sadašnje i bivše, kojima LP ploče i singlice možda negdje skupljaju prašinu da ih donesu, izlože, ponude na prodaju ili razmjenu ili da jednostavno dođu na druženje.

Svi prodavači dobit će besplatnu kavu dobrodošlice te ih čeka nadoknada putnih troškova u slučaju slabije prodaje.

Sajam će se održati od 9 do 15 sati u Martinovki na adresi Ivana Generalića 3 u Koprivnici.

zatvori