Četvrtak, 25. travnja 2024.

VIDEO Nakon prosvjeda protiv visokih cijena goriva: Vozači koji su inicirali zaustavljanje vozila zaradili optužne prijedloge

I jučer su brojni vozači zaustavili svoje automobile na koprivničkim ulicama. Bila je to druga po redu najavljena prosvjedna gesta protiv visokih cijena goriva.

Točno u 15:30 sati, vozači koji su sudjelovali u akciji zaustavili su svoje automobile tamo gdje su se u tom trenutku našli, upalili sva četiri pokazivača smjera i stajali na mjestu dvadesetak minuta. Najveći su zastoji bili na raskrižju Zagrebačke ulice i Varaždinske ceste, u Ulici Ante Starčevića i Kolodvorskoj ulici.

Ukupno je pet vozača zbog zastoja sankcionirano. Naime, policijski su službenici pratili stanje na terenu i postupali prema prekršiteljima koji su inicirali zaustavljanje vozila i time ugrožavali druge sudionike u prometu odnosno predstavljali smjetnje, rekla nam je policijska službenica Dijana Žagar. Policajci su fotodokumentirali svih pet vozila i utvrdili identitet vozača. Protiv njih će biti podnesen optužni prijedlog.

Nakon zastoja odnosno oko 15:50 sati promet je normaliziran.

 

Posted by Nevenka Pintar on Wednesday, June 20, 2018

zatvori