Subota, 27. travnja 2024.

IMAMO DOBITNIKE Evo koga vodimo na četverodnevni Boot Camp Junior u Koprivnici

Boot Camp Junior u organizaciji Airsoft udruge Podravina i Muay Thai kluba Samurai održat će se od 16. do 20. lipnja u Koprivnici, a portal Drava.info poklanja vam kotizaciju!

Kotizaciju za Boot Camp Junior osvojili su Mario BogomolecPerka MilanovićDražen Puškaš. Čestitamo!

Teme kampa su orijentacija u prirodi, prva pomoć, boravak u prirodi, domovinski odgoj, tjelovježba i tečaj samoobrane, airsoft, streličarstvo i postupanje u kriznim situacijama.

Kamp će se održati uz nadzor instruktora iz vojske, umirovljenih visokih časnika Oružanih snaga Republike Hrvatske, policije, HGSS-a i profesora kineziologije.

Polaznici kampa bit će podijeljeni u dvije skupine. Svaka skupina imat će svog vođu te će se one međusobno natjecati nakon svake odslušane teme.

Po završetku kampa, najbolja skupina bit će nagrađena simboličnim nagradama.

Polaznici kampa dužni su sa sobom ponijeti odgovarajuću odjeću i obuću za boravak u prirodi. Mole se polaznici koji imaju vreće za spavanje da ih ponesu sa sobom, a oni koji ih nemaju da to navedu prilikom prijave za kamp.

Organizator kampa osigurat će pitku vodu te obroke. Polaznici mogu ponijeti i dodatnu hranu i napitke prema vlastitim željama.

Polaznici kampa moraju imati potpisanu suglasnost roditelja za sudjelovanje na kampu.

Cijena kotizacije po sudioniku iznosi 250 kuna. Sve informacije i obrazac za prijavu možete pronaći na stranicama AU Podravina.

Prijave su otvorene do 10. lipnja.

zatvori