Petak, 26. travnja 2024.

NOVI HRVAČKI USPJESI Josip Benko i Gabrijel Mijatović osvojili zlatne medalje u Gospiću

Dvojica članova Hrvačkog kluba Podravka, Josip Benko i Gabrijel Mijatović, osvojila su zlatne medalje proteklog vikenda na 18. Međunarodnom turniru ‘Gospić Open 2018.’.

Na turniru je nastupilo osmero Podravkinih hrvača u konkurenciji od više od 170 natjecatelja iz petnaest mađarskih, slovačkih i hrvačkih klubova. Na turnir su ih vodili treneri Miroslav Mihalec i Saša Šprem.

Josip Benko upisao je četiri uvjerljive pobjede u kategoriji mlađih dječaka do 65 kilograma, a Gabrijel Mijatović do zlata je došao trima pobjedama u istoj uzrasnoj skupini, ali u kategoriji do 54 kilograma.

Filip Kuharić bio je srebrni u kategoriji do 44 kilograma, Ivan Benko brončani do 36 kilograma, a četvrta mjesta osvojili su Karlo Mijatović do 65 kg i Ivan Adžaga do 54 kg. Viktor Srpak bio je peti do 40 kg, a Filip Petričević nije došao do plasmana u kategoriji do 59 kg.

Završetak polusezone Hrvački klub Podravka zaključit će nastupom u Zadru na još jednom međunarodnom turniru krajem lipnja, a nakon toga slijedi jednomjesečna stanka za uzraste početnica, početnika, mlađih i starijih djevojčica i dječaka, dok kadeti, juniori i seniori nastavljaju s redovnim treninzima.

Izvor: Hrvački klub Podravka.
Izvor: Hrvački klub Podravka.
zatvori