Utorak, 14. svibnja 2024.

Braća Kolar organiziraju memorijalnu utakmicu u spomen na prerano preminulog oca: ‘Tata Vlado će sigurno sve to promatrati odozgo’

Brat Tomislav i ja rivali smo cijeli život. On je Dinamovac, ja Hajdukovac, on je za Real, ja za Barcelonu. Uvijek kontra. Oni koji nas malo bolje poznaju znaju da teško funkcioniramo u istoj ekipi, priča nam Vjekoslav najavljujući memorijalnu utakmicu koju organizira s bratom.

Nažalost, braća Kolar ove godine ostali su bez oca koji ih je iznenada napustio. Njemu u čast došli su na ideju da organiziraju memorijalnu utakmicu. Tata nam je živio za nogomet i želja nam je da na ovaj način sjećanje na njega živi zauvijek, kaže Vjeko.

Za nas se veže jedna priča – tradicionalno ulično prvenstvo koje se svake godine održava u Molvama osvojili smo pet godina zaredom, a posebno je zanimljivo istaknuti finala. Gotovo svake godine se uspijemo posvađati. Reakcije iz publike nakon što se svađamo su: ‘e sad su ovi gotovi kad braća Kolar polude’, prisjeća se Vjeko.

Utakmicu će suditi Dario Matoćec koji je s oduševljenjem prihvatio poziv rekavši kako je počašćen jer je upravo njihov tata bio delegat na njegovoj prvoj utakmici koju je sudio.

– Pozivamo sve da nam se pridruže, da dođu uživati u nogometu i da zajedno odamo počast tati Vladi koji će sigurno sve to promatrati odozgo – pozivaju dečki.

Utakmica će se igrati ove subote, 30. lipnja u 18 sati na stadionu Krbuljin u Molvama, a u 17 sati planirano je polaganje vijenca na grobu.

zatvori