Petak, 26. travnja 2024.

UTRKA UBRZANJA Nikšić prvi, Majstorović drugi u napetoj utrci u Slavonskom Brodu

Prošlog vikenda u Slavonskom Brodu održan je Mega Bikers susret na kojem su sudjelovali bajkeri iz cijele Hrvatske, uz goste iz Velike Britanije, Njemačke, Italije, Švicarske, Mađarske, Slovenije, Austrije te iz naše Koprivnice.

U sklopu navedenog susreta održava se Prvenstvo Hrvatske u utrkama moto ubrzanja na kojem tradicionalno sudjeluje i Niki team iz Koprivnice s već poznatim vozačima: Dominik Nikšić koji se natječe u klasi PRO 600, Alen Majstorović koji se natječe u klasi PRO 1000 i novi član Tomislav Lončar koji se natječe u klasi SERIJA 600.

Dominik Nikšić na svom Kawasaki motociklu pobjednik je prve utrke ubrzanja u klasi PRO 600 te se samim time digao na vrh postolja, dok je Alen Majstorović na svom Kawasaki motociklu zvan Kawadevil u klasi PRO 1000 zauzeo odlično drugo mjesto s obzirom da je Kawadevil sastavljen 6 dana prije utrke te nije u “top formi”. Ovime su dečki potvrdili svoje odlično iskustvo u tehničkom i natjecateljskom dijelu ovog adrenalinskog sporta.

Nakon proglašenja pobjednika Dominik je izrazio zadovoljstvo na svom FB profilu: „Hvala mojem timu na podršci…jer ste nam pomogli da se popnemo na tu binu primimo pehare i podignemo ih u zrak ispred toliko tisuća ljudi…Hvala vam…!!!!“

Čestitke Niki timu, u nadi da će se jednog dana prvenstvo održati i u Koprivnici!

Ustupio Kristijan Štefanec.
Ustupio Kristijan Štefanec.
Foto: Domagoj Dević.
Ustupio Kristijan Štefanec.
Foto: Domagoj Dević.
Foto: Domagoj Dević.
zatvori