Petak, 26. travnja 2024.

TOMISLAV IVKOVIĆ: Čestitam svojim igračima, ne znam ostajem li ili ne, sada je sve na Upravi

Nogometaši Slaven Belupa slavili su u 36. kolu Prve hrvatske nogometne lige protiv Osijeka rezultatom 2:1. Tako su se Farmaceuti pred domaćom publikom na koprivničkom Gradskom stadionu od sezone oprostili pobjedom.

Evo što je nakon utakmice rekao trener koprivničkog prvoligaša Tomislav Ivković:

– Dosta čvrsta utakmica, a zadnje je kolo bilo. Dobro smo igrali, imali dominaciju, a onda nas je Osijek “ubio” golom u zadnjoj minuti prvog poluvremena. Nije se bilo lako vratiti, ali čestitam svojim igračima na htijenju i zalaganju. Završili smo sezonu na najbolji mogući način osvojivši najviše bodova od kada je Liga 10 – rekao je Ivković.

Rezimirao je trener Slavena ukratko svoj boravak u Koprivnici te je dao odgovor na pitanje ostaje li ili ne:

– Nisam uspio napraviti sve što sam želio od kada sam stigao u Slaven. Trebao sam biti drugačiji, trebao sam biti ja. Radio sam neke kompromise što nije meni svojstveno. Ako zadržimo šestu poziciju i ako smo osvojili najviše bodova od kada je Lige 10 onda mislim da smo napredovali. Devet igrača iz omladinske škole u kadru – mislim da je to velika stvar. Morate pitati ljude iz Uprave kada počinju pripreme. Neki signali od jučer do danas su bolji i imaju čišći zvuk, ali ne znam ostajem li, ugovor mi je do 30.5. Sada je na ljudima iz kluba da sjednu sa mnom, da se dogovorimo i da vidimo što je najbolje za Slaven – zaključio je Ivković.

Svoje dojmove rekao je i trener gostiju Zoran Zekić.

– Čestitam Slavenu na pobjedi. Utakmica je bila korektna, otvorena s obje strane i da je bilo više mirnoće bilo bi i više prilika. Mislim da bi suci trebali učiti na malo nižim ligama, ali time ne želim umanjiti pobjedu Slavena – rekao je Zekić.

zatvori